Vepřová hlava 1/2
Vhodné do vývarů, ovarové polévky, maso se obere a použije při přípravě tlačenek či ostatních zabijačkových specialit.
Původ: ČR
22,00 Kč/ks
29,00 Kč
10,00 Kč/Kg
Vepřové kosti mix
Skladem budou 25.7.2023.
Mix vepřových žeber od kotlety a krkovice. Vhodné na přípravu polévek (vývarů).
Původ: ČR
25,00 Kč/kg
38,00 Kč
Vepřový bok s.k.
Bok s kostí je ideální k pečení a uzení.
Původ: ČR
105,00 Kč/kg
149,00 Kč
Vepřový bok b.k.
Bok se používá v mletých úpravách k nadívání. Vynikají k pečení, dušení a uzení.
Původ: ČR
115,00 Kč/kg
169,00 Kč
Vepřové nudličky
Kvalitní a velmi chutné maso ze zadní končetiny, které jsme pro vás nakrájeli na nudličky.
Neobsahuje téměř žádný tuk a šlachy.
Používá se na minutkovou kuchyni, dušení, pečení.
Původ: ČR
189,00 Kč/kg
Vepřové kůže
Vepřové kůže můžete použít například k přípravě tlačenky, jitrnic ...
39,00 Kč/kg
Vepřová žebra speciál
Část žeber s velkým obsahem masa ideální na přípravu specialit na grilu a v troubě.
Původ: ČR
130,00 Kč/kg
169,00 Kč
Vepřová panenka
Libová a křehká panenská svíčková je nejkvalitnější, nejšťavnatější částí prasete a nejvyhledávanější pro medailonky, pečení a minutky.
Původ: ČR
118,25 Kč/ks
275,00 Kč/Kg
Vepřová kotleta b.k.
Kotleta neboli pečeně je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.
Původ: ČR
215,00 Kč/kg
Vepřová kotleta s.k.
Kotleta neboli také pečeně s kostí je skvělá na pečení a přípravu steaků. Původ: ČR
189,00 Kč/kg
Vepřová krkovice b.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku. Maso je šťavnaté a hodí se na pečení, smažení a dušení. Na grilování neexistuje lepší vepřové maso.
Původ: ČR
215,00 Kč/kg
Vepřová krkovice s.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku s kostí. Vhodné na steaky, pečení a uzení.
Původ: ČR
189,00 Kč/kg
Vepřová kýta
Kvalitní a velmi chutné maso ze zadní končetiny, neobsahující téměř žádný tuk a šlachy. Používá se na minutkovou kuchyni, plátkování a uzení.
Původ: ČR
175,00 Kč/kg
Vepřová plec
Svalnaté maso z oblasti kolem lopatek a ramenínch kostí, je méně tučné. Ideální pro dušení, vaření i pečení.
Původ: ČR
175,00 Kč/kg
Vepřové koleno - zadní
Koleno je tvořeno ze svalů, šlach, vaziva a kůže s velkým obsahem kolagenu se značným podílem kostí. Vhodné na pečení, dušení a uzení.
Původ: ČR
160,20 Kč/ks
118,00 Kč
89,00 Kč/Kg
Vepřová křížová kost
Vepřová křížová kost je vhodná na pomalé pečení, krátké maso od kosti. Původ: ČR
111,00 Kč/kg
Vepřové maso mleté
Libovější i lehce prorostlé maso z různých částí prasete. Výborně se hodí na přípravu různých pokrmů. Sekaná pečeně, čevabčiči, plněné paprikové lusky...
Původ: ČR.
Polotovar - 1% jedlá sůl
129,00 Kč/kg
179,00 Kč
Vepřové sádlo syrové
Část vepřového na výrobu domácích škvarků a škvařeného sádla.
Původ: ČR
88,00 Kč/kg
Vepřový lalok
Lalok neboli podbradek obsahuje více tuku a málo masa. Lze použít do ovarů a k výrobě zabijačkových specialit.
Původ: ČR
89,00 Kč/kg
Vepřové nožky
Vepřové nožky jsou vhodné na pečení nebo grilování, protože obsahují vysoké množství kolagenu, velmi často se využívají při výrobě aspiků či tlačenek. Stejně tak si je můžete prostě jen uvařit a dát s křenem či hořčicí, či přihodit do vývaru.
Původ: ČR
Vepřová játra
Játra jsou vhodná k přípravě pochoutek a různou tepelnou úpravu. Vaření, dušení a smažení.
Původ: ČR
75,00 Kč/kg
Vepřová žebra z boku v marinadě
Složení: Vepřová žebra z boku na gril, koření pirožka (obsahuje látku zvýrazňující chuť a vůni E621), slunečnicový olej
Alergeny: hořčičné semínko
Původ masa: ČR
Vepřová marinovaná krkovice b.k.
Složení: vepřová krkovice, plntučná hořčice, oregáno, slunečnicový olej, tymián, sůl, citrón, worchester
Alergeny: sojové boby, hořčičné semínko
Původ masa: ČR