Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Vepřové maso

Vepřová panenka
Libová a křehká panenská svíčková je nejkvalitnější, nejšťavnatější částí prasete a nejvyhledávanější pro medailonky, pečení a minutky.
113,95 Kč/ks
265,00 Kč/Kg
Vepřová kotleta b.k.
Kotleta neboli pečeně je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.
174,00 Kč/kg
Vepřová kotleta s.k.
Kotleta neboli také pečeně s kostí je skvělá na pečení a přípravu steaků.
143,00 Kč/kg
Vepřová krkovice b.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku. Maso je šťavnaté a hodí se na pečení, smažení a dušení. Na grilování neexistuje lepší vepřové maso.
174,00 Kč/kg
Vepřová krkovice s.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku s kostí. Vhodné na steaky, pečení a uzení.
135,00 Kč/kg
Vepřová kýta
Kvalitní a velmi chutné maso ze zadní končetiny, neobsahující téměř žádný tuk a šlachy. Používá se na minutkovou kuchyni, plátkování a uzení.
155,00 Kč/kg
Vepřová plec
Svalnaté maso z oblasti kolem lopatek a ramenínch kostí, je méně tučné. Ideální pro dušení, vaření i pečení.
152,00 Kč/kg
Vepřový bok b.k.
Bok se používá v mletých úpravách k nadívání. Vynikají k pečení, dušení a uzení.
153,00 Kč/kg
Vepřový bok s.k.
Bok s kostí je ideální k pečení a uzení.
139,00 Kč/kg
Vepřové koleno - zadní speciál
Koleno je tvořeno ze svalů, šlach, vaziva a kůže s velkým obsahem kolagenu se značným podílem kostí. Vhodné na pečení, dušení a uzení.
243,00 Kč/ks
135,00 Kč/Kg
Vepřová křížová kost
Vepřová křížová kost je vhodná na pomalé pečení, krátké maso od kosti.
111,00 Kč/kg
Vepřové maso mleté (ořez)
Libovější i lehce prorostlé maso z různých částí prasete. Výborně se hodí na přípravu různých pokrmů. Sekaná pečeně, čevabčiči, plněné paprikové lusky... Polotovar - 1% jedlá sůl
135,00 Kč/kg
Vepřové sádlo syrové
Část vepřového na výrobu domácích škvarků a škvařeného sádla.
72,00 Kč/kg
Vepřová hlava 1/2
63,80 Kč/ks
29,00 Kč/Kg
Vepřový lalok
Lalok neboli podbradek obsahuje více tuku a málo masa. Lze použít do ovarů a k výrobě zabijačkových specialit.
79,00 Kč/kg
Vepřové nožky
Vepřové nožky jsou vhodné na pečení nebo grilování, protože obsahují vysoké množství kolagenu, velmi často se využívají při výrobě aspiků či tlačenek. Stejně tak si je můžete prostě jen uvařit a dát s křenem či hořčicí, či přihodit do vývaru.
3,60 Kč/ks
15,00 Kč/Kg
Vepřová játra
Játra jsou vhodná k přípravě pochoutek a různou tepelnou úpravu. Vaření, dušení a smažení.
60,00 Kč/kg
Vepřová žebra speciál
Část žeber s velkým obsahem masa ideální na přípravu specialit na grilu a v troubě.
169,00 Kč/kg
Vepřové kosti mix
Mix vepřových žeber od kotlety a krkovice.
38,00 Kč/kg
Vepřová žebra z boku v marinadě
Složení: vepřová žebra z boku na gril, koření Pirožka, slunečnicový olej
67,34 Kč/ks
182,00 Kč/Kg
Vepřová marinovaná krkovice b.k.
Složení: vepřová krkovice, plntučná hořčice, oregáno, slunečnicový olej, tymián, sůl, citrón, worchester
37,80 Kč/ks
189,00 Kč/Kg