Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zabíjačková sezóna

Jitrnice našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem. Složení: 60% vepřové maso, 30% vepřová játra, sůl, pepř, nové koření, majoránka, česnek, cibule, pečivo. Obsahuje lepek.
47,70 Kč/ks
159,00 Kč/Kg
Jelita našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem. Složení: 30% vepřové maso, 30% vepřová krev, 30% pšeničné kroupy, cibule, sůl, pepř, nové koření, majoránka. Obsahuje lepek.
44,70 Kč/ks
149,00 Kč/Kg
Vepřová tlačenka našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem s vysokým obsahem masa. Složení: 68 % vepřové maso, 6 % vepřové kůže, 19 % vývar z masa, jedlá sůl, pepř černý, majoránka, česnek, nové koření
199,00 Kč/kg
Bok pirožka (Šindelář)
Specialita našeho pana řezníka Petra z vepřového boku a kořenící směsí Pirožka. Složení: Vepřový bok, dusitanová nakládací sůl 0,5-0,6%, kořenící směs Pirožka (paprika, kmín, hořčičné semínko), jedlá sůl, látka zvýrazňující chuť a vůni E621
74,70 Kč/ks
249,00 Kč/Kg
Uzená vepřová panenka (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou a šťavnatou svalovinou bez obsahu tuku. Vyrábí se jako celosvalová. Složení: 97 % vepřové maso, 0,5-0,6% řeznická sůl, pitná voda
182,80 Kč/ks
457,00 Kč/Kg
Uzená vepřová krkovice (Šindelář)
Je ve svalovině mramorovaná drobnými ložisky tuku a patří k ní i tukové krytí. Složení: 97 % vepřové maso, 0,5-0,6% řeznická sůl, pitná voda
259,00 Kč/kg
Uzený vepřový bok b.k. (Šindelář)
Je druhem s nejvyšším obsahem tuku. Vzhledem k tomu, že značnou část bůčku tvoří samotné sádlo má nižší obsah masa. Složení: 97 % vepřové maso, 0,5-0,6% řeznická sůl, pitná voda
239,00 Kč/kg
Uzené vepřové koleno (Šindelář)
Uzené vepřové koleno. Výtečné je upečené, nakrájené na plátky a podávané s čerstvým domácím chlebem, s nastrouhaným křenem nebo hořčicí. Vhodným nápojem je dobře vychlazené orosené pivo. Složení: 97 % vepřové maso, 0,5-0,6% řeznická sůl, pitná voda
296,00 Kč/ks
185,00 Kč/Kg
Uzená vepřová kotleta (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou svalovinou s minimálním obsahem tuku. Vyrábí se jako celosvalová. Složení: 97 % vepřové sádlo, 0,5-0,6% řeznická sůl, pitná voda
259,00 Kč/kg
Papriková klobása (Šindelář)
Šťavnatá lehce pikantní klobása z vepřového masa. Složení: 71 % vepřové maso, 26 % hovězí maso, dusitanová solící směs 0,5 - 0,6 %, pitná voda, pepř černý, kmín, česnek, paprika sladká a pálivá
54,00 Kč/ks
270,00 Kč/Kg
Novinka
Klobása Hungaria (Šindelář)
Výborná Maďarská klobása. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Složení: 87%vepřové maso,10% BIO hovězí maso, Star Fermat Hungaria (koření, maltodexrín,<b>.hořčice</b>., aroma, glutamát, dextróza, askorbát sodný E 301, extrakt koření), práškový přípravek Start 2000, dusitanová sůl 0,5 -0,6%.
83,88 Kč/ks
699,00 Kč/Kg
Dárkový balíček (Šindelář)
Dárkový balíček pro jakoukoliv příležitost. Balení obsahuje BIO Jerky a paštiku s brusinkami a mandlemi.
189,00 Kč/ks
Maďarské výpečky (Šindelář)
Pečlivě vybrané vepřové sádlo syrové krájené na malé kousky a obalované v koření Pirožka.
388,00 Kč/kg
Škvarky našeho pana řezníka (Šindelář)
Tepelně opracovaný výrobek dle tradiční domácí receptury.
338,00 Kč/kg