NAŠE NABÍDKA

Hovězí harfy - mladý býček BIO
MRAŽENÉ !!! Získávájí se při vykosťování masa a pocházejí z páteře. Skvěle se hodí na polévku.
19,00 Kč/kg 46,00 Kč
Kuřecí prsa
Libová část kuřete vhodná na jakoukoliv úpravu od řízků, grilování až po přípravu skvělého jídla jakékoliv kuchyně světa.
27,25 Kč/ks 148,00 Kč
250 g
109,00 Kč/Kg
Tenderloin steak z BIO pravé svíčkové - mladý býček BIO
2 kusy ve vakuovém balení, cca 450-550g Vyzrálý Tenderloin je menší hovězí steak z pravé svíčkové. Jde o výběrové, velmi jemné a chutné maso, čemuž také odpovídá cena. Tento kus masa je vhodný i na přípravu tatarského bifteku.
595,00 Kč/ks
500 g
1190,00 Kč/Kg
Hovězí pravá svíčková - mladý býček BIO
Jedná se o nejlahodnější a tedy i nejdražší část hovězího. Maso ze svíčkové je křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky a přípravu tatarského bifteku.
997,00 Kč/kg
Játrová paštika 200g (Šindelář)
Játrová paštika našeho pana řezníka. 30% vepřový lalok, 30% vepřový bok, 20% vepřová játra, cibule, sůl, pepř, nové koření, bobkový list, muškátový květ, voda
96,00 Kč/ks
200 g
480,00 Kč/Kg
Hovězí roštěná - mladý býček BIO
Svalovinu tvoří poměrně rozsáhlé svalové celky hřbetních svalů, které jsou zvlášť mohutné v přední části. Na povrchu rošťence je slabší vrstva tuku. Používá se hlavně pro pečení a dušení. Maso také typické na přípravu roastbeefu.
448,00 Kč/kg
Hovězí vysoký roštěnec - mladý býček BIO
Jemné, tukem prorostlé, skvěle šťavnaté maso z přední čtvrtě. Pro milovníky steaků neexistuje nic lahodnějšího.
433,00 Kč/kg
Rump steak - mladý býček BIO
Vyzrálé hovězí maso, vakuově balené, cca 300g Maso z květové špičky je hezky libové, s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí. Na zvířeti ji můžete najít v horní části zadní kýty, v těsné blízkosti neméně populárního nízkého roštěnce. Svaly v této oblasti nejsou téměř vůbec namáhány a díky tomu oceníte nejen nízký obsah tuku, ale i příjemnou křehkost masa. S ohledem na své kvality je květová špička právem považována za jeden z nejlepších kusů hovězího masa vůbec. Víte odkud se porcuje světově proslulý Rump steak? Tušíte správně, přímo z květové špičky.
116,70 Kč/ks
300 g
389,00 Kč/Kg
Hovězí falešná svíčková - mladý býček BIO
Úžasně jemný kus, který je podobný pravé svíčkové. Je výborný na pečení v celku, na perkelt a ragú. Vynikající maso na "tatarák".
377,00 Kč/kg
Pastrami (Šindelář)
Delikatesa vyrobená z hovězího hrudí a koření. Receptura pochází z Rumunska a oblíbené hlavně v USA.
359,00 Kč/kg
Hovězí zadní kýta - mladý býček BIO
Jedno z nejhodnotnějších části hovězího. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva. Jedná se tak o velmi libové části masa.
333,00 Kč/kg
Vepřové maso ve vlastní šťávě 300g (Šindelář)
Novinka! Vepřové maso ve vlastní šťávě. Složení: 95% vepřová plec, 2% kuchyňská sůl, 1% pepř černý, 2% voda
95,00 Kč/ks
300 g
316,66 Kč/Kg
Ossobuco - mladý býček BIO
Ossobuco na objednávku a dodání vždy v sudý týden ve čtvrtek a pátek. Ossobuco je kližka s morkovou kostí, která masu dodává hutnou hovězí chuť, bez které se při pečení hovězího jen těžko obejdete. Výborné je dlouho pečené se zeleninou či na dušení.
139,50 Kč/ks
500 g
279,00 Kč/Kg
Herkules (Hadač)
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Složení: vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, konzervant E250, kořenící přípravek E120, E162, E316. kouřové aroma, česnek. Bez lepku.
262,00 Kč/kg
Poličan (Hadač)
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Složení: vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, konzervant E250, kořenící přípravek E120, E162, E316) česnek. Bez lepku.
262,00 Kč/kg
Rosický uherák (Hadač)
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.
262,00 Kč/kg
Hovězí vysoká plec - mladý býček BIO
Poskytuje velmi chutné a libové maso, které obsahuje větší množství vaziva, a je pro to vhodné k delší tepelné úpravě. Tedy k vaření, dušení i pečení.
259,00 Kč/kg
Krůtí šunka zauzená (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
259,00 Kč/kg
Krůtí šunka (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. 94 % krůtí maso, dusitanová solící směs 0,5-0,6 %, pitná voda. Neobsahuje lepek.
254,00 Kč/kg
Hovězí přední krk - mladý býček BIO
Část předního hovězího masa složená z více menších svalů. Díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny má velmi dobré kulinářské vlastnosti. Je vhodná nejen na dušení a vaření, ale rovněž pro výrobu mletého masa a výrobků z něj.
251,00 Kč/kg
Hovězí přední kližka - mladý býček BIO
Kližka je libové maso prorostlé šlachami. Nejlepší část na přípravu tradičního guláše.
251,00 Kč/kg
Prošuto (Slezské uzeniny)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: vepřová kýta, jedlá sůl, konzervant E250.
250,00 Kč/kg
Uzená vepřová panenka (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou a šťavnatou svalovinou bez obsahu tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
99,20 Kč/ks
400 g
248,00 Kč/Kg
Uzená krůtí prsa (Šindelář)
Krůtí maso nakládáme na 14 dní do řeznické soli a pak ho udíme klasickým způsobem.
239,00 Kč/kg
Hovězí kostky na guláš - mladý býček BIO
Menší kousky masa ze všech partií, vhodné na přípravu libového guláše. Pestrost druhů mas zaručuje bohatší škálu chutí guláše.
233,00 Kč/kg
Maďarská klobása tradiční (Slezské uzeniny)
31,78 Kč/ks
140 g
227,00 Kč/Kg
Klobása z BIO Hovězího masa (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí BIO hovězího masa. 72 % hovězí maso, 23 % vepřové maso, dusitanová solicí směs 0,5-0,6 %, pitná voda, česnek, pepř černý, kmín. Neobsahuje lepek.
45,00 Kč/ks
200 g
225,00 Kč/Kg
Šunka nejvyšší jakosti (Prantl)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: vepřová kýta 91%, pitná voda, jedlá sůl, stabilizátory: disfosforečnany, trifosforečnany, regulátor kyselosti: citronany sodné, dextróza, antioxidant: erythorban sodný, E250.
219,00 Kč/kg
Vinná klobása (Šindelář)
Pouze na objednávku!!! Objednávky přijímáme na 23.12. 2020. Vyzvednout si ji můžete na prodejně nebo Vám ji doručíme domů. Složení: 70% vepřové maso, 15% hovězí maso, bílé víno, muškátový květ, citronová kůra, jedlá sůl, pepř bílý, nové koření. Klobásy se musí před konzumací tepelně zpravovat.
219,00 Kč/kg
Šunka od kosti (Prantl)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: vepřová kýta 96% pitná voda, jedlá sůl, cukr, stabilizátor: trifosforečnany, zahušťovadlo guma euchema, antioxidant: erythorban sodný, aroma, konzervant: dusitan sodný.
219,00 Kč/kg
Vepřová panenka
Libová a křehká panenská svíčková je nejkvalitnější, nejšťavnatější částí prasete a nejvyhledávanější pro medailonky, pečení a minutky.
93,74 Kč/ks
430 g
218,00 Kč/Kg
Krůtí prsa
Čerstvá krůtí prsa jsou pro mnohé z nás největší lahůdkou. Jedná se o nejkřehčí a nejlibovější část z celého kusu. Používají se na závitky a rolády. Filet se výborně hodí na minutkovou úpravu a smažení.
217,00 Kč/kg
Kari klobása (Šindelář)
Novinka našeho pana řezníka Milana. Složení: 45 % vepřové maso, 45 % hovězí maso, kari koření (kurkuma, koriandr, pískavice řecké seno, zázvor, římský kmín, jedlá sůl s jodem, kukuřičný škrob, kajenský pepř), pepř černý mletý, řeznická sůl, česnek
41,80 Kč/ks
200 g
209,00 Kč/Kg
Šunka dušená výběrová (Hadač)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: vepřová kýta, jedlá sůl, cukernaté látky, konzervant E250, stabilizátor E450, E407, zahušťovadlo E451, antioxidant E316, E301
206,00 Kč/kg
Klobása z komína (Slezské uzeniny)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: vepřové maso 96%, pitná voda, jedlá sůl, konzervanty E250, koření (obsahuje hořčici) glukózový sirup, zbýrazňovač chuti a vůně E621, E635, hydrolizát sojové bílkoviny, aromata, extrakty koření, stabilizátor E331, E500, antioxidant E316, bramborový škrob, maltodexterin, cukr, sušená zelenina, barvivo E150d, koření, vepřová střeva.
36,72 Kč/ks
180 g
204,00 Kč/Kg
Šunková klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Složení: 87 % vepřové maso, 9 % hovězí maso, 0,5-0,6 % dusitanová solící směs, pitná voda, pepř černý, kmín, muškátový oříšek, koriandr, česnek. Neobsahuje lepek.
39,80 Kč/ks
200 g
199,00 Kč/Kg
Uzená vepřová krkovice (Šindelář)
Je ve svalovině mramorovaná drobnými ložisky tuku a patří k ní i tukové krytí.
199,00 Kč/kg
Uzená vepřová kotleta (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou svalovinou s minimálním obsahem tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
199,00 Kč/kg
Bok pirožka (Šindelář)
Specialita našeho pana řezníka Petra z vepřového boku a kořenící směsí Pirožka.
59,40 Kč/ks
300 g
198,00 Kč/Kg
Vysočina (Hadač)
197,00 Kč/kg
Budapešťská klobása (Prantl)
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Složení: vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, koření, koření a extrakty v růzeném poměru, dextróza, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, barvivo: paprikový extrakt, antioxidant: kyselina L-askorobová, konzervant: dusitan sodný, jedlé kolagenové střevo.
21,45 Kč/ks
110 g
195,00 Kč/Kg
Anglická slanina - Prémium (Prantl)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: vepřový bok 95%, pitná voda, jedlá sůl, cukr. stabilizátor: trifosforečnany, zahušťovadlo: guma euchema, antioxidant: erythorban sodný, aroma, konzervant: dusitan sodný, barvivo: karamel
194,00 Kč/kg
Uzená kuřecí prsa (Šindelář)
Je charakteristické velmi libovou a šťavnatou svalovinou bez obsahu tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
Pivní salám (Slezské uzeniny)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: vepřové maso 46%, vepřové sádlo, hovězí maso 21%, pitná voda, jedlá sůl, konzervant E250, koření dextróza, chuťové látky, česnek, extrakty koření, rostlinný palmový tuk ztužený, cibule, vepřový protejn, barvivo E120, stabilizátor E450, E451, regulátor kyselosti E575, antioxidant E300, E301, E621, bylinky, pórek. Alergen: hořčice, celer
188,00 Kč/kg
Škvarky našeho pana řezníka (Šindelář)
Tepelně opracovaný výrobek dle tradiční domácí receptury.
184,00 Kč/kg
Holandské párky se sýrem Gouda (Šindelář)
Libové párečky z vepřového masa a sýrem Gouda 48%. Složení: 65% vepřové maso, 15% hovězí maso, 12% sýr Gouda 48%, dusitanová solicí směs 0,5-0,6 %, pitná voda, česnek, pepř černý, muškátový květ, zázvor, paprika mletá.
14,32 Kč/ks
80 g
179,00 Kč/Kg
Uzený krůtí steak (Šindelář)
Krůtí šťavnaté maso nakládáme na 14 dní do řeznické soli a pak ho udíme klasickým způsobem.
179,00 Kč/kg
Vepřová tlačenka našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem s vysokým obsahem masa. Neobsahuje lepek.
179,00 Kč/kg
Trampská cigára (Šindelář)
Libová cigárá z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
179,00 Kč/kg
Snídaňové párečky (Šindelář)
Libové párečky z vepřového masa. 70% vepřové maso, 20% hovězí maso, dusitanová solicí směs 0,5-0,6 %, pitná voda, česnek, pepř černý, muškátový květ, zázvor, paprika mletá.
6,76 Kč/ks
40 g
169,00 Kč/Kg
Uzený vepřový bok b.k. (Šindelář)
Je druhem s nejvyšším obsahem tuku. Vzhledem k tomu, že značnou část bůčku tvoří samotné sádlo má nižší obsah masa.
165,00 Kč/kg
Čokoládová chilli švestková omáčka
Vynikající ostrá novinka s bean to bar čokoládou, chilli a švestkami. vhodná ke steakům/masu, veškerým uzeninám, klobásám, rybám i sýrům, do burgerů a tofu. delikatesa pro gurmány nejen při grilování.
160,00 Kč/ks
Jitrnice našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem. Složení: 60% vepřové maso, 30% vepřová játra, sůl, pepř, nové koření, majoránka, česnek, cibule, pečivo. Obsahuje lepek.
47,70 Kč/ks
300 g
159,00 Kč/Kg
Hovězí přední s kostí - mladý býček BIO
Část hovězích žeber, které mají více masa. Jsou tedy vhodné na pečení, grilovaní, dušení, vaření, ale i na masitou polévku či vývar.
158,00 Kč/kg
Hovězí slabina pupek - mladý býček BIO
Obvykle je tato na dlouhá vlákna část vhodná spíše na pečení.
158,00 Kč/kg
Vepřová kotleta b.k.
Kotleta neboli pečeně je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.
157,00 Kč/kg
Jelita našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem. Složení: 30% vepřové maso, 30% vepřová krev, 30% pšeničné kroupy, cibule, sůl, pepř, nové koření, majoránka. Obsahuje lepek.
44,70 Kč/ks
300 g
149,00 Kč/Kg
Jitnicový prejt (Šindelář)
Složení: 60% vepřové maso, 30% vepřová játra, sůl, pepř, nové koření, majoránka, česnek, cibule, pečivo. Obsahuje lepek.
149,00 Kč/ks
1 Kg
149,00 Kč/Kg
Vepřová krkovice b.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku. Maso je šťavnaté a hodí se na pečení, smažení a dušení. Na grilování neexistuje lepší vepřové maso.
148,00 Kč/kg
Vepřová žebra na grilování
Část žeber s velkým obsahem masa ideální na přípravu specialit na grilu a v troubě.
142,00 Kč/kg
Učňovské párky (Prantl)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Složení: 75%vepřové maso, pitná voda, hovězí maso 5%, jedlá sůl, škrob, koření v různém poměru, stabilizátor trifosforečnany cukr, látka zvýrazňující chuť a vůni glutaman sodný, aroma, antioxidant, kyselina L-askorobová, barvivo, kyselina karmínová, konzervant dusitan sodný, jedlé kolagenové střevo.
6,72 Kč/ks
48 g
140,00 Kč/Kg
Farmářské kuře
Fařmářké kuře na objednávku a dodání vždy v sudý týden ve čtvrtek a pátek. Bez drobů o hmotnosti 2,5kg.
347,50 Kč/ks
2,5 Kg
139,00 Kč/Kg
Vepřová kýta
Kvalitní a velmi chutné maso ze zadní končetiny, neobsahující téměř žádný tuk a šlachy. Používá se na minutkovou kuchyni, plátkování a uzení.
139,00 Kč/kg
Jelitkový prejt (Šindelář)
Složení: 30% vepřové maso, 30% vepřová krev, 30% pšeničné kroupy, cibule, sůl, pepř, nové koření, majoránka. Obsahuje lepek.
139,00 Kč/ks
1 Kg
139,00 Kč/Kg
Krůtí steak
Z krůtích steaků budete mít opravdu ty nejšťavnatější steaky. Hodí se také podusit spolu se zeleninou.
139,00 Kč/kg
Vepřová kotleta s.k.
Kotleta neboli také pečeně s kostí je skvělá na pečení a přípravu steaků.
137,00 Kč/kg
Krůtí stehno horní
Z horních stehen s kůží po vykostění připravíme výborné pečené krůtí maso. Kůže totiž udrží šťávu v mase.
85,80 Kč/ks
650 g
132,00 Kč/Kg
Vepřová plec
Svalnaté maso z oblasti kolem lopatek a ramenínch kostí, je méně tučné. Ideální pro dušení, vaření i pečení.
129,00 Kč/kg
Vepřová krkovice s.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku s kostí. Vhodné na steaky, pečení a uzení.
129,00 Kč/kg
Kuřecí stehenní steak
Libové a zároveň velmi šťavnaté maso, vhodné ke grilování, smažení, dušení.
129,00 Kč/kg
Vepřový bok b.k.
Bok se používá v mletých úpravách k nadívání. Vynikají k pečení, dušení a uzení.
119,00 Kč/kg
Vepřový bok s.k.
Bok s kostí je ideální k pečení a uzení.
117,00 Kč/kg
Uzená slanina (Šindelář)
Je druhem obsahující pouze tuk.
115,00 Kč/kg
Krůtí ramínka
Vrchní část krůtího křídla – ramínko je mezi odborníky uznávanou specialitou vhodnou zejména k pečení.
29,70 Kč/ks
300 g
99,00 Kč/Kg
Vepřové koleno - zadní speciál
Koleno je tvořeno ze svalů, šlach, vaziva a kůže s velkým obsahem kolagenu se značným podílem kostí. Vhodné na pečení, dušení a uzení.
172,80 Kč/ks
1,8 Kg
96,00 Kč/Kg
Vepřová křížová kost
Vepřová křížová kost je vhodná na pomalé pečení, krátké maso od kosti.
88,00 Kč/kg
Kuřecí stehno
Část kuřete, kterou je možné připravit na nejrůznější způsoby.
22,96 Kč/ks
280 g
82,00 Kč/Kg
Kuře celé
Ideální pro pečení v celku. Při pečení je skvělé použít různé druhy nádivek, které pak kuře na talíři obohatí o další chuťové požitky.
135,00 Kč/ks
1,8 Kg
75,00 Kč/Kg
Krůtí krky - bez kůže
Vynikající libové šťavnaté maso z čerstvého krůtího krku je vhodné k přípravě vývaru. Připravíte z něj také úžasné rizoto či jiné speciality.
58,40 Kč/ks
800 g
73,00 Kč/Kg
Škvařené sádlo 0,5kg (Šindelář)
Naše poctivé sádlo můžete použít na vaření, smažení, ale i na studenou kuchyni.
35,00 Kč/ks
500 g
70,00 Kč/Kg
Vepřové sádlo syrové
Část vepřového na výrobu domácích škvarků a škvařeného sádla.
64,00 Kč/kg
Vepřová játra
Játra jsou vhodná k přípravě pochoutek a různou tepelnou úpravu. Vaření, dušení a smažení.
60,00 Kč/kg
Kuřecí játra
mají výrazné aroma, které se rozvine po prudkém osmažeí na tuku. Dají se také dusit podlité červeným vínem, či na cibulce zalité vývarem.
57,00 Kč/kg
Kuřecí křídla
Neprávem opomíjená část kuřete, ze které připravíte vynikající pokrmy např. pečená pikantní křidélka. Používají se také na silny kuřecí vývar.
54,00 Kč/kg
Vepřový lalok
Lalok neboli podbradek obsahuje více tuku a málo masa. Lze použít do ovarů a k výrobě zabijačkových specialit.
49,00 Kč/kg
Škvarková pomazánka (Hadač)
Masný výrobek tepelně opracovaný. Hmotnost 250g. Složení: vepřové škvařené sádlo, škvarky, cibule, jedlá sůl, směs koření, aroma, extrakty koření zahušťovadlo E1412, zvýrazňovač chuti E621. Alergen: hořčice
37,00 Kč/ks
Hovězí morkové kosti - mladý býček BIO
Příčně krájené kosti z plece a kýty. Obsahují velké množství chuťových a aromatických látek. Vývar z těchto kostí je opravdu silný a chutný.
35,00 Kč/kg
Kofola 2l
31,00 Kč/ks
Kuřecí polévková směs
Jedná se o části na kvalitní a silný kuřecí vývar. Typ - maso je vhodné před vařením péci v troubě.
29,00 Kč/kg
Zon 2l Malina
24,00 Kč/ks
ZON 1,5l Bezová
24,00 Kč/ks
Rajec 1,5l Angrešt
23,00 Kč/ks
Rajec 1,5l Jahoda
23,00 Kč/ks
Kofola 0,5l original
22,00 Kč/ks
Zon 2l Plus Orange
15,00 Kč/ks
Rajec 1,5l Neperlivá
15,00 Kč/ks
Zon 0,5l Limetka
13,00 Kč/ks
Zon 0,5l Cimo
13,00 Kč/ks
Zon 0,5l Malina
13,00 Kč/ks
Farmářská paštika 200g (Šindelář)
Výběrová paštika našeho pana řezníka. Paštika je vyrobena z vepřového, hovězího a kuřecího masa, zeleniny a koření.
96,00 Kč/ks
200 g
480,00 Kč/Kg
na objednávku
Šunka z BIO hovězího masa (Šindelář)
95% hovězí zadní kýta, mořská sůl s jódem, třtinový cukr, extrakt z červené řepy, pepř černý, česnek, koriandr, muškátový květ, voda
459,00 Kč/kg
na objednávku
Čabajská klobása (Hadač)
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Složení: vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, konzervant E250, E202, koření a extrakty koření, E631, E635, barvivo extrakt papriky, antioxidant E300, startovací kultura mikroorganismů, kolagenové střívko.
34,44 Kč/ks
120 g
287,00 Kč/Kg
na objednávku
Debrecínská pečeně (Hadač)
253,00 Kč/kg
na objednávku
Debrecínka speciál (Šindelář)
Šunka s nejvyšším obsahem masa. 93% vepřové maso, 0,5-0,6% řeznická sůl, cukr, voda, paprika mletá
239,00 Kč/kg
na objednávku
Krůtí debrecínka (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
239,00 Kč/kg
na objednávku
Šunka vepřová speciál (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyšším obsahem masa. Neobsahuje lepek. Složení: 96% vepřová kýta, řeznická sůl 0,5-0,6%, cukr, koriandr, zázvor
239,00 Kč/kg
na objednávku
Klobása z BIO Hovězího masa s nivou (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí nejen BIO hovězího masa, ale i sýru Niva. Složení: 65 % hovězí maso, 20 % vepřové maso, 10 % sýr Niva (mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, ušlechtilá plíseň Penicillium roqueforti), dusitanová solicí směs 0,5-0,6 %, pitná voda, česnek, pepř černý, kmín. Neobsahuje lepek.
45,80 Kč/ks
200 g
229,00 Kč/Kg
na objednávku
Klobása z BIO Hovězího masa s eidamem (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí nejen BIO hovězího masa, ale i sýru Eidam. Složení: 65% hovězí maso, 20% vepřové maso, 10% sýr Eidam, dusitanová solicí směs 0,5-0,6 %, pitná voda, česnek, pepř černý, kmín. Neobsahuje lepek.
45,40 Kč/ks
200 g
227,00 Kč/Kg
na objednávku
Šunková klobása s nivou (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa se sýrem Niva. Neobsahuje lepek.
43,40 Kč/ks
200 g
217,00 Kč/Kg
na objednávku
Šunková klobása se sýrem (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa se sýrem Eidam. Neobsahuje lepek.
41,80 Kč/ks
200 g
209,00 Kč/Kg
na objednávku
Klobása z pece (Slezské uzeniny)
36,36 Kč/ks
180 g
202,00 Kč/Kg
na objednávku
Ostravská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
39,80 Kč/ks
200 g
199,00 Kč/Kg
na objednávku
Papriková klobása (Šindelář)
Šťavnatá lehce pikantní klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
39,80 Kč/ks
200 g
199,00 Kč/Kg
na objednávku
Valašská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
39,80 Kč/ks
200 g
199,00 Kč/Kg
na objednávku
Moravská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Výborně se hodí na grilování. Neobsahuje lepek.
39,80 Kč/ks
200 g
199,00 Kč/Kg
na objednávku
Krajová klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
39,00 Kč/ks
200 g
195,00 Kč/Kg
na objednávku
Vojtova klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
39,00 Kč/ks
200 g
195,00 Kč/Kg
na objednávku
Debrecínské párky (Šindelář)
Debrecínské párky z naší udírny. 65% vepřové maso, 28% hovězí maso, 0,5-0,6% řeznická sůl, pepř mletý, zázvor, mletá paprika sladká i pálivá
9,70 Kč/ks
50 g
194,00 Kč/Kg
na objednávku
Uzená vepřová kýta (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou svalovinou s minimálním obsahem tuku. Obvykle se vyrábí jako celosvalová.
175,00 Kč/kg
na objednávku
Uzená vepřová plec (Šindelář)
Také patří k libovým druhům, v porovnání s kýtou u ní počítejte s vyšším obsahem kolagenu i tuku.
175,00 Kč/kg
na objednávku
Uzená slanina k opékání (Šindelář)
Tepelně opracovaný výrobek s vyšším obsahem tuku.
149,00 Kč/kg
na objednávku
Zbojnický salám (Šindelář)
Lahodný jemný salám z naší udírny. Složení: 63% vepřové maso, 29% hovězí maso, mletá červená paprika, pepř černý mletý, česnek, 0,5-0,6% řeznická sůl, kmín Neobsahuje lepek.
74,50 Kč/ks
500 g
149,00 Kč/Kg
na objednávku
Špekáčky (Šindelář)
Výběrové špekáčky z libového vepřového a hovězího masa. Výborně se hodí na opékání nad ohněm i grilu nebo na domácí utopence. 62% vepřové maso, 18% hovězí maso, 10% syrové sádlo, dusitanová solicí směs 0,5-0,6 %, pitná voda, česnek, pepř černý, muškátový květ, zázvor, paprika mletá.
19,37 Kč/ks
130 g
149,00 Kč/Kg
na objednávku
Těšínské párečky (Slezské uzeniny)
55,86 Kč/ks
380 g
147,00 Kč/Kg
na objednávku
Uzená slanina z Mangalice (Šindelář)
Lahůdková slanina z mangalice je vyšší než špek z běžného prase. Jeho chuť je velmi jemná. Tento špek doporučujeme jak do teplé, tak studené kuchyně.
119,00 Kč/kg
na objednávku
Uzený lalok (Šindelář)
69,00 Kč/kg
na objednávku
Zon 2l Multi-oranž
24,00 Kč/ks
na objednávku
Rajec 1,5l Kaštan
23,00 Kč/ks
na objednávku
Rajec 1,5l Jemně perlivá
15,00 Kč/ks
na objednávku