Krůtí prsa
Čerstvá krůtí prsa jsou pro mnohé z nás největší lahůdkou. Jedná se o nejkřehčí a nejlibovější část z celého kusu. Používají se na závitky a rolády. Filet se výborně hodí na minutkovou úpravu a smažení.
Původ: ČR
266,00 Kč/kg
Krůtí steak
Z krůtích steaků budete mít opravdu ty nejšťavnatější steaky. Hodí se také podusit spolu se zeleninou.
Původ: ČR
230,00 Kč/kg
Krůtí stehno horní
Z horních stehen s kůží po vykostění připravíme výborné pečené krůtí maso. Kůže totiž udrží šťávu v mase.
Původ: ČR
249,60 Kč/ks
208,00 Kč/Kg
Krůtí ramínka
KRŮTÍ RAMÍNKA PROSÍM OBJEDNÁVEJTE NEJPOZDĚJI V ÚTERÝ NA NÁSLEDUJÍCÍ DNY.
Vrchní část krůtího křídla – ramínko je mezi odborníky uznávanou specialitou vhodnou zejména k pečení.
Původ: ČR
Krůtí krky - bez kůže
KRŮTÍ KRKY PROSÍM OBJEDNÁVEJTE NEJPOZDĚJI V ÚTERÝ NA NÁSLEDUJÍCÍ DNY.
Vynikající libové šťavnaté maso z čerstvého krůtího krku je vhodné k přípravě vývaru. Připravíte z něj také úžasné rizoto či jiné speciality.
Původ: ČR
Kuře celé
Ideální pro pečení v celku. Při pečení je skvělé použít různé druhy nádivek, které pak kuře na talíři obohatí o další chuťové požitky.
Původ: ČR
189,00 Kč/ks
105,00 Kč/Kg
Kuřecí prsa
Libová část kuřete vhodná na jakoukoliv úpravu od řízků, grilování až po přípravu skvělého jídla jakékoliv kuchyně světa.
Původ: ČR
Kuřecí stehenní steak
Libové a zároveň velmi šťavnaté maso, vhodné ke grilování, smažení, dušení. Původ: ČR
179,00 Kč/kg
Kuřecí stehno
Část kuřete, kterou je možné připravit na nejrůznější způsoby. Původ: ČR
Kuřecí křídla
Neprávem opomíjená část kuřete, ze které připravíte vynikající pokrmy např. pečená pikantní křidélka. Používají se také na silny kuřecí vývar.
Původ: ČR
79,00 Kč/kg
Kuřecí polévková směs
Jedná se o části na kvalitní a silný kuřecí vývar. Tip - maso je vhodné před vařením péci v troubě.
Původ: ČR
42,00 Kč/kg
Kuřecí játra
mají výrazné aroma, které se rozvine po prudkém osmažeí na tuku. Dají se také dusit podlité červeným vínem, či na cibulce zalité vývarem.
Původ: ČR
72,00 Kč/kg