Krůtí prsa
Čerstvá krůtí prsa jsou pro mnohé z nás největší lahůdkou. Jedná se o nejkřehčí a nejlibovější část z celého kusu. Používají se na závitky a rolády. Filet se výborně hodí na minutkovou úpravu a smažení.
266,00 Kč/kg
Krůtí steak
Z krůtích steaků budete mít opravdu ty nejšťavnatější steaky. Hodí se také podusit spolu se zeleninou.
230,00 Kč/kg
Krůtí stehno horní
Z horních stehen s kůží po vykostění připravíme výborné pečené krůtí maso. Kůže totiž udrží šťávu v mase.
249,60 Kč/ks
208,00 Kč/Kg
Krůtí ramínka
Vrchní část krůtího křídla – ramínko je mezi odborníky uznávanou specialitou vhodnou zejména k pečení.
Krůtí krky - bez kůže
Vynikající libové šťavnaté maso z čerstvého krůtího krku je vhodné k přípravě vývaru. Připravíte z něj také úžasné rizoto či jiné speciality.
Kuře celé
Ideální pro pečení v celku. Při pečení je skvělé použít různé druhy nádivek, které pak kuře na talíři obohatí o další chuťové požitky.
189,00 Kč/ks
105,00 Kč/Kg
Kuřecí prsa
Libová část kuřete vhodná na jakoukoliv úpravu od řízků, grilování až po přípravu skvělého jídla jakékoliv kuchyně světa.
Kuřecí stehenní steak
Libové a zároveň velmi šťavnaté maso, vhodné ke grilování, smažení, dušení.
179,00 Kč/kg
Kuřecí stehno
Část kuřete, kterou je možné připravit na nejrůznější způsoby.
Kuřecí křídla
Neprávem opomíjená část kuřete, ze které připravíte vynikající pokrmy např. pečená pikantní křidélka. Používají se také na silny kuřecí vývar.
79,00 Kč/kg
Kuřecí polévková směs
Jedná se o části na kvalitní a silný kuřecí vývar. Tip - maso je vhodné před vařením péci v troubě.
42,00 Kč/kg
Kuřecí játra
mají výrazné aroma, které se rozvine po prudkém osmažeí na tuku. Dají se také dusit podlité červeným vínem, či na cibulce zalité vývarem.
72,00 Kč/kg