NAŠE NABÍDKA

Hovězí přední kližka - mladý býček BIO
Kližka je libové maso prorostlé šlachami. Nejlepší část na přípravu tradičního guláše.
198,00 Kč/kg 251,00 Kč
Vepřová tlačenka našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem s vysokým obsahem masa. Neobsahuje lepek.
152,00 Kč/kg 179,00 Kč
Tenderloin steak z BIO pravé svíčkové
2 kusy ve vakuovém balení, cca 450-550g Vyzrálý Tenderloin je menší hovězí steak z pravé svíčkové. Jde o výběrové, velmi jemné a chutné maso, čemuž také odpovídá cena. Tento kus masa je vhodný i na přípravu tatarského bifteku.
1190,00 Kč/kg
Hovězí pravá svíčková - mladý býček BIO
Jedná se o nejlahodnější a tedy i nejdražší část hovězího. Maso ze svíčkové je křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky a přípravu tatarského bifteku.
997,00 Kč/kg
Hovězí roštěná - mladý býček BIO
Svalovinu tvoří poměrně rozsáhlé svalové celky hřbetních svalů, které jsou zvlášť mohutné v přední části. Na povrchu rošťence je slabší vrstva tuku. Používá se hlavně pro pečení a dušení. Maso také typické na přípravu roastbeefu.
448,00 Kč/kg
Hovězí vysoký roštěnec - mladý býček BIO
Jemné, tukem prorostlé, skvěle šťavnaté maso z přední čtvrtě. Pro milovníky steaků neexistuje nic lahodnějšího.
433,00 Kč/kg
Rump steak - mladý býček BIO
Vyzrálé hovězí maso, vakuově balené, cca 300g Maso z květové špičky je hezky libové, s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí. Na zvířeti ji můžete najít v horní části zadní kýty, v těsné blízkosti neméně populárního nízkého roštěnce. Svaly v této oblasti nejsou téměř vůbec namáhány a díky tomu oceníte nejen nízký obsah tuku, ale i příjemnou křehkost masa. S ohledem na své kvality je květová špička právem považována za jeden z nejlepších kusů hovězího masa vůbec. Víte odkud se porcuje světově proslulý Rump steak? Tušíte správně, přímo z květové špičky.
389,00 Kč/kg
Hovězí falešná svíčková - mladý býček BIO
Úžasně jemný kus, který je podobný pravé svíčkové. Je výborný na pečení v celku, na perkelt a ragú. Vynikající maso na "tatarák".
377,00 Kč/kg
Hovězí zadní kýta - mladý býček BIO
Jedno z nejhodnotnějších části hovězího. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva. Jedná se tak o velmi libové části masa.
333,00 Kč/kg
Čabajská klobása (Hadač)
34,44 Kč/kg
120 g
287,00 Kč/Kg
Ossobuco - mladý býček BIO
Ossobuco je kližka s morkovou kostí, která masu dodává hutnou hovězí chuť, bez které se při pečení hovězího jen těžko obejdete. Výborné je dlouho pečené se zeleninou či na dušení.
139,50 Kč/ks
500 g
279,00 Kč/Kg
Herkules (Hadač)
262,00 Kč/kg
Poličan (Hadač)
262,00 Kč/kg
Krůtí šunka zauzená (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
259,00 Kč/kg
Hovězí vysoká plec - mladý býček BIO
Poskytuje velmi chutné a libové maso, které obsahuje větší množství vaziva, a je pro to vhodné k delší tepelné úpravě. Tedy k vaření, dušení i pečení.
259,00 Kč/kg
Krůtí šunka (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
254,00 Kč/kg
Hovězí přední krk - mladý býček BIO
Část předního hovězího masa složená z více menších svalů. Díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny má velmi dobré kulinářské vlastnosti. Je vhodná nejen na dušení a vaření, ale rovněž pro výrobu mletého masa a výrobků z něj.
251,00 Kč/kg
Uzená vepřová panenka (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou a šťavnatou svalovinou bez obsahu tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
57,04 Kč/ks
230 g
248,00 Kč/Kg
Hovězí kostky na guláš - mladý býček BIO
Menší kousky masa ze všech partií, vhodné na přípravu libového guláše. Pestrost druhů mas zaručuje bohatší škálu chutí guláše.
233,00 Kč/kg
Vepřová panenka
Libová a křehká panenská svíčková je nejkvalitnější, nejšťavnatější částí prasete a nejvyhledávanější pro medailonky, pečení a minutky.
93,74 Kč/ks
430 g
218,00 Kč/Kg
Krůtí prsa
Čerstvá krůtí prsa jsou pro mnohé z nás největší lahůdkou. Jedná se o nejkřehčí a nejlibovější část z celého kusu. Používají se na závitky a rolády. Filet se výborně hodí na minutkovou úpravu a smažení.
217,00 Kč/kg
Klobása z BIO Hovězího masa (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí BIO hovězího masa. Neobsahuje lepek.
43,00 Kč/ks
200 g
215,00 Kč/Kg
Klobása z pece (Slezské uzeniny)
36,36 Kč/ks
180 g
202,00 Kč/Kg
Klobása z komína (Slezské uzeniny)
36,36 Kč/ks
180 g
202,00 Kč/Kg
Šunková klobása se sýrem (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa se sýrem Eidam. Neobsahuje lepek.
39,80 Kč/ks
200 g
199,00 Kč/Kg
Vysočina (Hadač)
197,00 Kč/kg
Uzená kuřecí prsa (Šindelář)
Je charakteristické velmi libovou a šťavnatou svalovinou bez obsahu tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
Valašská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
Uzená vepřová kotleta (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou svalovinou s minimálním obsahem tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
189,00 Kč/kg
Maďarská klobása tradiční (Slezské uzeniny)
26,32 Kč/ks
140 g
188,00 Kč/Kg
Budapešťská klobása (Prantl)
20,57 Kč/ks
110 g
187,00 Kč/Kg
Trampská cigára (Šindelář)
Libová cigárá z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
169,00 Kč/kg
Hovězí slabina pupek - mladý býček BIO
Obvykle je tato na dlouhá vlákna část vhodná spíše na pečení.
158,00 Kč/kg
Hovězí přední s kostí - mladý býček BIO
Část hovězích žeber, které mají více masa. Jsou tedy vhodné na pečení, grilovaní, dušení, vaření, ale i na masitou polévku či vývar.
158,00 Kč/kg
Vepřová kotleta b.k.
Kotleta neboli pečeně je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.
157,00 Kč/kg
Hovězí mleté (ořez) - mladý býček BIO
Libovější i lehce prorostlé maso, vhodné na mletí. Výborně se hodí na přípravu hamburgerů.
155,00 Kč/kg
Uzený vepřový bok b.k. (Šindelář)
Je druhem s nejvyšším obsahem tuku. Vzhledem k tomu, že značnou část bůčku tvoří samotné sádlo má nižší obsah masa.
155,00 Kč/kg
Uzená vepřová žebra speciál (Šindelář)
Omezené množství cca 5 kg.
154,00 Kč/kg
Vepřová krkovice b.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku. Maso je šťavnaté a hodí se na pečení, smažení a dušení. Na grilování neexistuje lepší vepřové maso.
148,00 Kč/kg
Kuřecí prsa
Libová část kuřete vhodná na jakoukoliv úpravu od řízků, grilování až po přípravu skvělého jídla jakékoliv kuchyně světa.
37,00 Kč/ks
250 g
148,00 Kč/Kg
Vepřová žebra na grilování
Část žeber s velkým obsahem masa ideální na přípravu specialit na grilu a v troubě.
142,00 Kč/kg
Vepřová kýta
Kvalitní a velmi chutné maso ze zadní končetiny, neobsahující téměř žádný tuk a šlachy. Používá se na minutkovou kuchyni, plátkování a uzení.
139,00 Kč/kg
Vepřová kotleta s.k.
Kotleta neboli také pečeně s kostí je skvělá na pečení a přípravu steaků.
137,00 Kč/kg
Učňovské párky (Prantl)
6,48 Kč/ks
48 g
135,00 Kč/Kg
Krůtí stehno horní
Z horních stehen s kůží po vykostění připravíme výborné pečené krůtí maso. Kůže totiž udrží šťávu v mase.
59,40 Kč/ks
450 g
132,00 Kč/Kg
Vepřová plec
Svalnaté maso z oblasti kolem lopatek a ramenínch kostí, je méně tučné. Ideální pro dušení, vaření i pečení.
129,00 Kč/kg
Vepřová krkovice s.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku s kostí. Vhodné na steaky, pečení a uzení.
129,00 Kč/kg
Kuřecí stehenní steak
Libové a zároveň velmi šťavnaté maso, vhodné ke grilování, smažení, dušení.
129,00 Kč/kg
Vepřový bok b.k.
Bok se používá v mletých úpravách k nadívání. Vynikají k pečení, dušení a uzení.
119,00 Kč/kg
Vepřový bok s.k.
Bok s kostí je ideální k pečení a uzení.
117,00 Kč/kg
Uzená slanina (Šindelář)
Je druhem obsahující pouze tuk.
115,00 Kč/kg
Vepřové maso mleté (ořez)
Libovější i lehce prorostlé maso z různých částí prasete. Výborně se hodí na přípravu různých pokrmů. Sekaná pečeně, čevabčiči, plněné paprikové lusky...
105,00 Kč/kg
Vepřové koleno - zadní speciál
Koleno je tvořeno ze svalů, šlach, vaziva a kůže s velkým obsahem kolagenu se značným podílem kostí. Vhodné na pečení, dušení a uzení.
172,80 Kč/ks
1,8 Kg
96,00 Kč/Kg
Uzená křížová kost (Šindelář)
Omezené množství 14ks.
89,00 Kč/kg
Kuřecí stehno
Část kuřete, kterou je možné připravit na nejrůznější způsoby.
22,96 Kč/ks
280 g
82,00 Kč/Kg
Kuře celé
Ideální pro pečení v celku. Při pečení je skvělé použít různé druhy nádivek, které pak kuře na talíři obohatí o další chuťové požitky.
135,00 Kč/ks
1,8 Kg
75,00 Kč/Kg
Vepřové sádlo syrové
Část vepřového na výrobu domácích škvarků a škvařeného sádla.
64,00 Kč/kg
Krůtí krky - bez kůže
Vynikající libové šťavnaté maso z čerstvého krůtího krku je vhodné k přípravě vývaru. Připravíte z něj také úžasné rizoto či jiné speciality.
50,40 Kč/ks
800 g
63,00 Kč/Kg
Vepřová játra
Játra jsou vhodná k přípravě pochoutek a různou tepelnou úpravu. Vaření, dušení a smažení.
60,00 Kč/kg
Kuřecí játra
mají výrazné aroma, které se rozvine po prudkém osmažeí na tuku. Dají se také dusit podlité červeným vínem, či na cibulce zalité vývarem.
57,00 Kč/kg
Kuřecí křídla
Neprávem opomíjená část kuřete, ze které připravíte vynikající pokrmy např. pečená pikantní křidélka. Používají se také na silny kuřecí vývar.
54,00 Kč/kg
Vepřový lalok
Lalok neboli podbradek obsahuje více tuku a málo masa. Lze použít do ovarů a k výrobě zabijačkových specialit.
49,00 Kč/kg
Hovězí harfy - mladý býček BIO
Získávájí se při vykosťování masa a pocházejí z páteře. Skvěle se hodí na polévku.
46,00 Kč/kg
Kofola 2l
31,00 Kč/ks
Kuřecí polévková směs
Jedná se o části na kvalitní a silný kuřecí vývar. Typ - maso je vhodné před vařením péci v troubě.
29,00 Kč/kg
Hovězí morkové kosti - mladý býček BIO
Příčně krájené kosti z plece a kýty. Obsahují velké množství chuťových a aromatických látek. Vývar z těchto kostí je opravdu silný a chutný.
29,00 Kč/kg
ZON 1,5l Bezová
24,00 Kč/ks
Zon 2l Malina
24,00 Kč/ks
Zon 2l Multi-oranž
24,00 Kč/ks
Rajec 1,5l Angrešt
23,00 Kč/ks
Rajec 1,5l Jahoda
23,00 Kč/ks
Kofola 0,5l angrešt
22,00 Kč/ks
Kofola 0,5l meloun
22,00 Kč/ks
Kofola 0,5l original
22,00 Kč/ks
Zon 2l Cimo
19,00 Kč/ks
Semtex 0,5l flow
19,00 Kč/ks
Semtex 0,5l long
19,00 Kč/ks
Zon 2l Plus Orange
15,00 Kč/ks
Rajec 1,5l Neperlivá
15,00 Kč/ks
Zon 0,5l Laguna
13,00 Kč/ks
Zon 0,5l Cimo
13,00 Kč/ks
Zon 0,5l Malina
13,00 Kč/ks
Zon 0,5l Limetka
13,00 Kč/ks
Šunka z BIO hovězího masa (Šindelář)
459,00 Kč/kg
na objednávku
Pastrami (Šindelář)
Delikatesa vyrobená z hovězího hrudí a koření. Receptura pochází z Rumunska a oblíbené hlavně v USA.
359,00 Kč/kg
na objednávku
Debrecínská pečeně (Hadač)
253,00 Kč/kg
na objednávku
Krůtí debrecínka (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
239,00 Kč/kg
na objednávku
Klobása z BIO Hovězího masa s nivou (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí nejen BIO hovězího masa, ale i sýru Niva. Neobsahuje lepek.
43,80 Kč/ks
200 g
219,00 Kč/Kg
na objednávku
Klobása z BIO Hovězího masa s eidamem (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí nejen BIO hovězího masa, ale i sýru Eidam. Neobsahuje lepek.
43,00 Kč/ks
200 g
215,00 Kč/Kg
na objednávku
Šunka vepřová speciál (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
209,00 Kč/kg
na objednávku
Delikates - sýrová klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí hovězího masa se sýrem Eidam. Neobsahuje lepek.
41,80 Kč/ks
200 g
209,00 Kč/Kg
na objednávku
Delikates klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí hovězího masa. Neobsahuje lepek.
41,80 Kč/ks
200 g
209,00 Kč/Kg
na objednávku
Šunková klobása s nivou (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa se sýrem Niva. Neobsahuje lepek.
41,40 Kč/ks
200 g
207,00 Kč/Kg
na objednávku
Šunka dušená výběrová (Hadač)
206,00 Kč/kg
na objednávku
Bok pirožka (Šindelář)
Specialita našeho pana řezníka Petra z vepřového boku a kořenící směsí Pirožka.
59,40 Kč/ks
300 g
198,00 Kč/Kg
na objednávku
Papriková klobása (Šindelář)
Šťavnatá lehce pikantní klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
na objednávku
Uzená vepřová krkovice (Šindelář)
Je ve svalovině mramorovaná drobnými ložisky tuku a patří k ní i tukové krytí.
189,00 Kč/kg
na objednávku
Šunková klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
na objednávku
Ostravská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
na objednávku
Moravská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
na objednávku
Krajová klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,00 Kč/ks
200 g
185,00 Kč/Kg
na objednávku
Vojtova klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,00 Kč/ks
200 g
185,00 Kč/Kg
na objednávku
Škvarky našeho pana řezníka (Šindelář)
Tepelně opracovaný výrobek dle tradiční domácí receptury.
184,00 Kč/kg
na objednávku
Uzená vepřová kýta (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou svalovinou s minimálním obsahem tuku. Obvykle se vyrábí jako celosvalová.
169,00 Kč/kg
na objednávku
Uzená vepřová plec (Šindelář)
Také patří k libovým druhům, v porovnání s kýtou u ní počítejte s vyšším obsahem kolagenu i tuku.
169,00 Kč/kg
na objednávku
Uzená slanina k opékání (Šindelář)
Tepelně opracovaný výrobek s vyšším obsahem tuku.
149,00 Kč/kg
na objednávku
Těšínské párečky (Slezské uzeniny)
55,86 Kč/ks
380 g
147,00 Kč/Kg
na objednávku
Krůtí steak
Z krůtích steaků budete mít opravdu ty nejšťavnatější steaky. Hodí se také podusit spolu se zeleninou.
139,00 Kč/kg
na objednávku
Uzená slanina z Mangalice (Šindelář)
Lahůdková slanina z mangalice je vyšší než špek z běžného prase. Jeho chuť je velmi jemná. Tento špek doporučujeme jak do teplé, tak studené kuchyně.
119,00 Kč/kg
na objednávku
Krůtí ramínka
Vrchní část krůtího křídla – ramínko je mezi odborníky uznávanou specialitou vhodnou zejména k pečení.
29,70 Kč/ks
300 g
99,00 Kč/Kg
na objednávku