NAŠE NABÍDKA

Hovězí přední kližka - mladý býček BIO
Kližka je libové maso prorostlé šlachami. Nejlepší část na přípravu tradičního guláše.
198,00 Kč/kg 251,00 Kč
Vepřová kýta
Kvalitní a velmi chutné maso ze zadní končetiny, neobsahující téměř žádný tuk a šlachy. Používá se na minutkovou kuchyni, plátkování a uzení.
99,00 Kč/kg 119,00 Kč
Hovězí pravá svíčková - mladý býček BIO
Jedná se o nejlahodnější a tedy i nejdražší část hovězího. Maso ze svíčkové je křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky a přípravu tatarského bifteku.
897,00 Kč/kg
Hovězí roštěná - mladý býček BIO
Svalovinu tvoří poměrně rozsáhlé svalové celky hřbetních svalů, které jsou zvlášť mohutné v přední části. Na povrchu rošťence je slabší vrstva tuku. Používá se hlavně pro pečení a dušení. Maso také typické na přípravu roastbeefu.
448,00 Kč/kg
Hovězí vysoký roštěnec - mladý býček BIO
Jemné, tukem prorostlé, skvěle šťavnaté maso z přední čtvrtě. Pro milovníky steaků neexistuje nic lahodnějšího.
433,00 Kč/kg
Hovězí falešná svíčková - mladý býček BIO
Úžasně jemný kus, který je podobný pravé svíčkové. Je výborný na pečení v celku, na perkelt a ragú. Vynikající maso na "tatarák".
377,00 Kč/kg
Pastrami (Šindelář)
Delikatesa vyrobená z hovězího hrudí a koření. Receptura pochází z Rumunska a oblíbené hlavně v USA.
359,00 Kč/kg
Hovězí zadní kýta - mladý býček BIO
Jedno z nejhodnotnějších části hovězího. Jednotlivé svaly obsahují velmi málo tuku a vaziva. Jedná se tak o velmi libové části masa.
333,00 Kč/kg
Hovězí vysoká plec - mladý býček BIO
Poskytuje velmi chutné a libové maso, které obsahuje větší množství vaziva, a je pro to vhodné k delší tepelné úpravě. Tedy k vaření, dušení i pečení.
259,00 Kč/kg
Hovězí přední krk - mladý býček BIO
Část předního hovězího masa složená z více menších svalů. Díky poměrně vyváženému poměru tuku a svaloviny má velmi dobré kulinářské vlastnosti. Je vhodná nejen na dušení a vaření, ale rovněž pro výrobu mletého masa a výrobků z něj.
251,00 Kč/kg
Čabajská klobása (Hadač)
29,04 Kč/kg
120 g
242,00 Kč/Kg
Hovězí kostky na guláš - mladý býček BIO
Menší kousky masa ze všech partií, vhodné na přípravu libového guláše. Pestrost druhů mas zaručuje bohatší škálu chutí guláše.
233,00 Kč/kg
Poličan (Hadač)
223,00 Kč/kg
Herkules (Hadač)
223,00 Kč/kg
Vepřová panenka
Libová a křehká panenská svíčková je nejkvalitnější, nejšťavnatější částí prasete a nejvyhledávanější pro medailonky, pečení a minutky.
93,74 Kč/ks
430 g
218,00 Kč/Kg
Klobása z BIO Hovězího masa
Šťavnatá klobása z výraznou chutí BIO hovězího masa. Neobsahuje lepek.
43,00 Kč/ks
200 g
215,00 Kč/Kg
Bok pirožka (Šindelář)
Specialita našeho pana řezníka Petra z vepřového boku a kořenící směsí Pirožka.
59,40 Kč/ks
300 g
198,00 Kč/Kg
Uzená kuřecí prsa (Šindelář)
Je charakteristické velmi libovou a šťavnatou svalovinou bez obsahu tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
Papriková klobása (Šindelář)
Šťavnatá lehce pikantní klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
Uzená vepřová kotleta (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou svalovinou s minimálním obsahem tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
189,00 Kč/kg
Ostravská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
Šunková klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
Uzená vepřová krkovice (Šindelář)
Je ve svalovině mramorovaná drobnými ložisky tuku a patří k ní i tukové krytí.
189,00 Kč/kg
Krůtí prsa
Čerstvá krůtí prsa jsou pro mnohé z nás největší lahůdkou. Jedná se o nejkřehčí a nejlibovější část z celého kusu. Používají se na závitky a rolády. Filet se výborně hodí na minutkovou úpravu a smažení.
189,00 Kč/kg
Maďarská klobása tradiční (Slezské uzeniny)
26,32 Kč/ks
140 g
188,00 Kč/Kg
Vepřová tlačenka našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem s vysokým obsahem masa. Neobsahuje lepek.
179,00 Kč/kg
Uzená vepřová kýta (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou svalovinou s minimálním obsahem tuku. Obvykle se vyrábí jako celosvalová.
169,00 Kč/kg
Trampská cigára (Šindelář)
Libová cigárá z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
169,00 Kč/kg
Uzená vepřová plec (Šindelář)
Také patří k libovým druhům, v porovnání s kýtou u ní počítejte s vyšším obsahem kolagenu i tuku.
169,00 Kč/kg
Vysočina (Hadač)
169,00 Kč/kg
Klobása z pece (Slezské uzeniny)
30,06 Kč/ks
180 g
167,00 Kč/Kg
Budapešťská klobása (Prantl)
17,82 Kč/ks
110 g
162,00 Kč/Kg
Hovězí slabina pupek - mladý býček BIO
Obvykle je tato na dlouhá vlákna část vhodná spíše na pečení.
158,00 Kč/kg
Hovězí přední s kostí - mladý býček BIO
Část hovězích žeber, které mají více masa. Jsou tedy vhodné na pečení, grilovaní, dušení, vaření, ale i na masitou polévku či vývar.
158,00 Kč/kg
Hovězí mleté (ořez) - mladý býček BIO
Libovější i lehce prorostlé maso, vhodné na mletí. Výborně se hodí na přípravu hamburgerů.
155,00 Kč/kg
Uzený vepřový bok b.k. (Šindelář)
Je druhem s nejvyšším obsahem tuku. Vzhledem k tomu, že značnou část bůčku tvoří samotné sádlo má nižší obsah masa.
155,00 Kč/kg
Klobása z komína (Slezské uzeniny)
27,72 Kč/ks
180 g
154,00 Kč/Kg
Kuřecí prsa
Libová část kuřete vhodná na jakoukoliv úpravu od řízků, grilování až po přípravu skvělého jídla jakékoliv kuchyně světa.
37,00 Kč/ks
250 g
148,00 Kč/Kg
Vepřová kotleta b.k.
Kotleta neboli pečeně je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.
142,00 Kč/kg
Vepřová žebra na grilování
Část žeber s velkým obsahem masa ideální na přípravu specialit na grilu a v troubě.
139,00 Kč/kg
Vepřová krkovice b.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku. Maso je šťavnaté a hodí se na pečení, smažení a dušení. Na grilování neexistuje lepší vepřové maso.
133,00 Kč/kg
Krůtí stehno horní
Z horních stehen s kůží po vykostění připravíme výborné pečené krůtí maso. Kůže totiž udrží šťávu v mase.
58,05 Kč/ks
450 g
129,00 Kč/Kg
Kuřecí stehenní steak
Libové a zároveň velmi šťavnaté maso, vhodné ke grilování, smažení, dušení.
129,00 Kč/kg
Učňovské párky (Prantl)
5,81 Kč/ks
48 g
121,00 Kč/Kg
Vepřová kotleta s.k.
Kotleta neboli také pečeně s kostí je skvělá na pečení a přípravu steaků.
119,00 Kč/kg
Jitrnice našeho pana řezníka
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem.
35,70 Kč/ks
300 g
119,00 Kč/Kg
Vepřová plec
Svalnaté maso z oblasti kolem lopatek a ramenínch kostí, je méně tučné. Ideální pro dušení, vaření i pečení.
119,00 Kč/kg
Těšínské párečky (Slezské uzeniny)
43,70 Kč/ks
380 g
115,00 Kč/Kg
Vepřová krkovice s.k.
Kvalitní, libová a tukem prorostlá část prasete zahrnující horní část krku s kostí. Vhodné na steaky, pečení a uzení.
103,00 Kč/kg
Vepřový bok b.k.
Bok se používá v mletých úpravách k nadívání. Vynikají k pečení, dušení a uzení.
99,00 Kč/kg
Uzená slanina (Šindelář)
Je druhem obsahující pouze tuk.
99,00 Kč/kg
Vepřový bok s.k.
Bok s kostí je ideální k pečení a uzení.
89,00 Kč/kg
Vepřové maso mleté (ořez)
Libovější i lehce prorostlé maso z různých částí prasete. Výborně se hodí na přípravu různých pokrmů. Sekaná pečeně, čevabčiči, plněné paprikové lusky...
89,00 Kč/kg
Vepřové koleno - zadní speciál
Koleno je tvořeno ze svalů, šlach, vaziva a kůže s velkým obsahem kolagenu se značným podílem kostí. Vhodné na pečení, dušení a uzení.
84,00 Kč/kg
Kuřecí stehno
Část kuřete, kterou je možné připravit na nejrůznější způsoby.
20,44 Kč/ks
280 g
73,00 Kč/Kg
Kuře celé
Ideální pro pečení v celku. Při pečení je skvělé použít různé druhy nádivek, které pak kuře na talíři obohatí o další chuťové požitky.
129,60 Kč/ks
1,8 Kg
72,00 Kč/Kg
Krůtí krky - bez kůže
Vynikající libové šťavnaté maso z čerstvého krůtího krku je vhodné k přípravě vývaru. Připravíte z něj také úžasné rizoto či jiné speciality.
50,40 Kč/ks
800 g
63,00 Kč/Kg
Vepřová játra
Játra jsou vhodná k přípravě pochoutek a různou tepelnou úpravu. Vaření, dušení a smažení.
60,00 Kč/kg
Kuřecí játra
mají výrazné aroma, které se rozvine po prudkém osmažeí na tuku. Dají se také dusit podlité červeným vínem, či na cibulce zalité vývarem.
57,00 Kč/kg
Kuřecí křídla
Neprávem opomíjená část kuřete, ze které připravíte vynikající pokrmy např. pečená pikantní křidélka. Používají se také na silny kuřecí vývar.
53,00 Kč/kg
Hovězí morkové kosti - mladý býček BIO
Příčně krájené kosti z plece a kýty. Obsahují velké množství chuťových a aromatických látek. Vývar z těchto kostí je opravdu silný a chutný.
51,00 Kč/kg
Vepřové sádlo syrové
Část vepřového na výrobu domácích škvarků a škvařeného sádla.
49,00 Kč/kg
Vepřový lalok
Lalok neboli podbradek obsahuje více tuku a málo masa. Lze použít do ovarů a k výrobě zabijačkových specialit.
49,00 Kč/kg
Hovězí harfy - mladý býček BIO
Získávájí se při vykosťování masa a pocházejí z páteře. Skvěle se hodí na polévku.
46,00 Kč/kg
Kuřecí polévková směs
Jedná se o části na kvalitní a silný kuřecí vývar. Typ - maso je vhodné před vařením péci v troubě.
29,00 Kč/kg
Uzená vepřová panenka (Šindelář)
Je charakteristická velmi libovou a šťavnatou svalovinou bez obsahu tuku. Vyrábí se jako celosvalová.
43,47 Kč/ks 248,00 Kč
230 g
189,00 Kč/Kg
na objednávku
Krůtí šunka zauzená (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
222,00 Kč/kg
na objednávku
Klobása z BIO Hovězího masa s nivou
Šťavnatá klobása z výraznou chutí nejen BIO hovězího masa, ale i sýru Niva. Neobsahuje lepek.
43,80 Kč/ks
200 g
219,00 Kč/Kg
na objednávku
Krůtí šunka (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
219,00 Kč/kg
na objednávku
Klobása z BIO Hovězího masa s eidamem
Šťavnatá klobása z výraznou chutí nejen BIO hovězího masa, ale i sýru Eidam. Neobsahuje lepek.
43,00 Kč/ks
200 g
215,00 Kč/Kg
na objednávku
Delikates klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí hovězího masa. Neobsahuje lepek.
41,80 Kč/ks
200 g
209,00 Kč/Kg
na objednávku
Šunka vepřová speciál (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
209,00 Kč/kg
na objednávku
Delikates - sýrová klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z výraznou chutí hovězího masa se sýrem Eidam. Neobsahuje lepek.
41,80 Kč/ks
200 g
209,00 Kč/Kg
na objednávku
Krůtí debrecínka (Šindelář)
Masný výrobek tepelně opracovaný s nejvyším obsahem masa. Neobsahuje lepek.
209,00 Kč/kg
na objednávku
Šunková klobása s nivou (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa se sýrem Niva. Neobsahuje lepek.
41,40 Kč/ks
200 g
207,00 Kč/Kg
na objednávku
Šunková klobása se sýrem (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa se sýrem Eidam. Neobsahuje lepek.
39,80 Kč/ks
200 g
199,00 Kč/Kg
na objednávku
Moravská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
na objednávku
Valašská klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,80 Kč/ks
200 g
189,00 Kč/Kg
na objednávku
Vojtova klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,00 Kč/ks
200 g
185,00 Kč/Kg
na objednávku
Krajová klobása (Šindelář)
Šťavnatá klobása z vepřového masa. Neobsahuje lepek.
37,00 Kč/ks
200 g
185,00 Kč/Kg
na objednávku
Škvarky našeho pana řezníka (Šindelář)
Tepelně opracovaný výrobek dle tradiční domácí receptury.
184,00 Kč/kg
na objednávku
Uzená slanina k opékání (Šindelář)
Tepelně opracovaný výrobek s vyšším obsahem tuku.
149,00 Kč/kg
na objednávku
Krůtí steak
Z krůtích steaků budete mít opravdu ty nejšťavnatější steaky. Hodí se také podusit spolu se zeleninou.
135,00 Kč/kg
na objednávku
Jelita našeho pana řezníka (Šindelář)
Tradiční zabijačková pochoutka vyráběná domácím postupem. Neobsahuje lepek.
35,70 Kč/ks
300 g
119,00 Kč/Kg
na objednávku
Krůtí ramínka
Vrchní část krůtího křídla – ramínko je mezi odborníky uznávanou specialitou vhodnou zejména k pečení.
29,70 Kč/ks
300 g
99,00 Kč/Kg
na objednávku